Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

04/16/2008

Litt av et liv, forord

Jeg aner ikke hva jeg har begitt meg ut på, men jeg har en ørliten idé om å gi ut en bok, pr.blogg.
De som har fulgt med på Afrikansk dagbok vil antakeligvis kjenne igjen noe av stoffet, all den tid utgivelsen hovedsakelig vil dreie seg om mitt liv i det østlige Afrika, derav tittelen, Litt Av Et Liv.
Bruddstykker fra mine 9 år i Kenya og Tanzania.
Av injurie hensyn har jeg valgt å gi noen av deltakerne på denne reisen pseudonymer, noe som er alldeles unødvendig av minst 2 grunner.
1. Ingen av dem skjønner nok norsk til å kunne forstå noe av det jeg skriver.
2. Samtlige vil kun få hederlig omtale.

Innledningsvis vil jeg rette en voldsomt stor og varm takk til min bedre halvdel som har holdt ut med meg og mitt kall gjennom 9 år i tørke og flom.
Jeg tar av meg hatten i respekt og ydmykhet for det hun har offret slik at jeg skulle få realisere mitt kall.
Det gjenstår å se hvor lenge hun holder ut med meg nå som jeg har skiftet beite og blitt renholdsarbeider i Trondheim Kommune.

Jeg aner ikke om det som publiseres på bloggen vil komme som hele kapitler eller små stykker, og jeg har på det nåværende tidspunkt svært liten oversikt over hvor ofte det vil komme noe.

Den som overlever får se.

Nå som jeg liksom har fått avgårde introen, har jeg antakeligvis lagt såpass til press på meg selv at første del antakeligvis kommer om ikke så altfor lenge.

Melhus, onsdag 16 april 2008

Comments

GLER MEG! Håpar de har det bra!

Posted by: Kaisa Ruth | 04/17/2008

The comments are closed.