Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

05/22/2007

Takk Issenye

På søndag hadde jeg min siste gudstjeneste her i Mara, nærmere bestemt Issenye, og du verden for et festfyrverkeri av et møte det ble.
Faktisk tror jeg det er en av de flotteste gudstjenestene jeg har vært med på, og koret i Issenye skal ha sin del av æren for det.
Jeg evner ikke å beskrive med ord hvordan de slo an tonen med sin livlige sang, og da de avsluttet med ”Hakuna Mungu kama wewe” ((ingen Gud som deg (for uinnvidde)), så hele kirken svaiet med, satte de et verdig punktum for en flott gudstjeneste.
Det var ikke schwung over sakene, nei det var SCHWUNGBALALUNG.
Kun et videokamera vil kunne yte dem full rettferdighet, og derfor skal jeg ikke prøve å beskrive hvordan det var med andre ord enn: FANTASTISK.
Det var en fantastisk flott gudstjeneste, og for meg en vidunderlig avsluttning på det som har vært to år i Mara, og derfor var det med gråt i hjertet at jeg reiste fra Issenye den ettermiddag (med spyd og all ting i bagasjen), for jeg visste så altfor godt at det antakeligvis var siste gang jeg fikk være med den flotte forsamlingen.

Takk Issenye for en flott avskjed.

The comments are closed.