Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

10/04/2006

God Jul

Var innom VG nett i morges, og fikk meg en liten støkk, for øverst på siden var det bilde av noen nisser som proklamerte at julen nå var over oss.
Jeg har hele tiden hatt en fornemmelse av at tiden nærmest står litt stille her hvor vi er, men at dette ikke bare er en illusjon var jeg ikke klar over før enn i morges.
Tiden går altså saktere her ute.
Vi ligger omtrent 3 måneder etter dere der hjemme, for her er det ikke jul før enn om 81 dager.
Og vi som ikke har fått sendt et eneste julekort til noen der hjemme.
Dere må jo tro vi er alldeles utenfor.

Trøsten med nissene på VG nett i morges er jo at vi tross alt ikke befinner oss så langt tilbake i tiden som jeg av og til har trodd vi har vært, for om en beveger seg ut i distriktet rundt Bunda så kan en jo bli lurt til å tro at vi faktisk ligger mer en de 3 månedene etter Norge.
De pløyer åkrene med oksespann, om de har penger til slik en luksus.
Hvis ikke bruker de hakken.
De lever av det de dyrker og samler inn, og går av og til på markedet for å selge sine varer, eller for å bytte dem mot noe de trenger.
Akkurat slik det var i Norge i gamle dager.
Men, takk og pris, vi ligger tross alt ikke mer enn 3 måneder etter.

God Jul til alle sammen.

Comments

Hehe. Du får sagt det du :)

Posted by: Grete | 10/04/2006

JAvel, Knut Ole. Det ser ut til at du har gnisten ennå. Håper livet fortsatt farer vel frem med dere. Bra stykke du skrev om den fulle mannen i Bunda, jeg formelig kjendte det på meg......ikke som en fryd. Akk, ja. Hils rundt deg

Posted by: Rune | 10/05/2006

The comments are closed.